Sunčano i hladno

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Dec.2018, 01:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sunčano i hladno

Danas na severu pretežno sunčano, a u ostalim krajevima umereno do potpuno oblačno, mestimično sa kišom, na planinama sa susnežicom i snegom. 

Od sredine dana razvedravanje u zapadnim i centralnim krajevima. Vetar slab i umeren, severozapadni, u severnim, centralnim i istočnim predelima povremeno jak, uveče u slabljenju.

Tokom noći susnežica i sneg su mogući i u nižim predelima na jugu i jugoistoku. Najniža temperatura od 0 do 5, najviša od 4 do 9 stepeni.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tmuran dan, ne izlazite bez kišobrana

Izvor: Mondo, 10.Dec.2018

Na severu Srbije danas će biti pretežno sunčano, u ostalim krajevima umereno do potpuno oblačno, mestimično sa kišom, na planinama sa snegom...Foto: Mondo/Stefan Stojanović.. Od sredine dana doći će do postepenog razvedravanja u zapadnim i centralnim krajevima. Vetar će biti slab i umeren,...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.