Sunčanje i kupanje na Štrandu uz knjige

Izvor: Blic, 07.Jul.2015, 19:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sunčanje i kupanje na Štrandu uz knjige

Svi posetioci novosadskog Štranda mogu od danas besplatno da iznajme knjige, a na raspolaganju su odabrani naslovi za odrasle i decu, dnevna i nedeljna štampa i časopisi. Ovaj projekat Gradske biblioteke u Novom Sadu trajaće do 1. septembra.

- Posetioci Štranda najviše traže ljubavne i kriminalističke romane, istorijske putopise, kao i biografije o poznatim. Tu su i lektire za decu iz osnovne i srednje škole, kao i knjige za decu - kaže Slavica Mikić iz Gradske biblioteke.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Po njenim rečima pozajmica knjiga je dnevna, a moguća je uz člansku kartu biblioteke ili lični dokument.

- Uzela sam knjigu „Hrana kao lek“, jer želim da se informišem o zdravoj ishrani. Uz tropske vrućine ništa teže i ne mogu da čitam, jer bi me zamaralo – kaže Dejana Retić.

Osim dnevne i periodične štampe na srpskom jeziku, korisnicima Biblioteke na Štrandu je dostupna štampa na jezicima nacionalnih manjina.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.