Sunčana jesen života u Gerontološkom centru u Rumi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Okt.2022, 06:01

Sunčana jesen života u Gerontološkom centru u Rumi

Povodom Međunarodnog dana starih osoba, koji se obeležava čitavog meseca , u Gerontološki centar "Srem" održana je manifestacija "Sunčana jesen života". U sklopu manifestacije za korisnike centra priređen je prigodan program u kojem su učestvovali i mališani PU "Poletarac" Ruma.

Međunarodni dan starijih osoba obeležava se svake godine sa ciljem da se naglasi koliko je važno prilagoditi okruženje u kome živimo potrebama stanovnika trećeg doba. Manifestacije koje se >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << tim povodom organizuju u GC "Srem" u Rumi, veoma raduju korisnike ove ustanove.

U ovoj ustanovi socijalne i zdravstvene zaštite, priredbe sličnog karaktera se često organizuju. Kako je istakla direkotrka GC "Srem" Jelena Ovčin, s obzirom da je prva nedelja oktobra zapravo i "Dečija nedelja", ovaj put su glavni akteri priredbe bili upravo mališani iz PU "Poletarac" Ruma.

Tokom oktobra, širom zemlje biće organizovane razne aktivnosti za starije. Takođe sva aktivnosti koje se organizuju imaju i cilj da svakom pojedincu skrenu pažnju da se prema starijim osoba treba odnositi sa uvažavanjem.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.