Studenti PMF-a pomažu bolesnoj deci

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Jan.2015, 20:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Studenti PMF-a pomažu bolesnoj deci

Studenti master studija Departmana za geografiju, turizam i hotelijerstvo Prirodno matematičkog fakulteta u Novom Sadu i ove godine pripremaju nekoliko humanitarnih manifestacija, a sva prikupljena sredstva biće namenjena udruženju dece koja imaju buloznu epidermolizu ili "bolest leptira" i Nacionalnom udruženju roditelja dece obolele od raka, saopštio je danas PMF.

U okviru projekta "Animacija u turizmu grada Novog Sada", na Ribarskom ostrvu, 3. februara održaće se veče >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << "Derani i snaše 'ajd u provod na salaše", a sva sredstva prikupljena od prodaje ulaznica, kao i donacije u slatkišima i školskom priboru, namenjeni su Udruženju DEBRA - udruženju dece koja imaju buloznu epidermolizu ili "bolest leptira".

Program "Viva Las Vegas!" održaće se 6. februar, a sredstva i donacije namenjene su Udruženju NURDOR - Nacionalnom udruženju roditelja dece obolele od raka.

U proteklih šest godina, organizovano je oko 30 večeri (Mađarsko veče, Meksičko veče, Gipsy night, Irsko veče, Kubansko, Grčko, Francusko, Tursko, Indijsko veče, Vojvođansko veče ...) i prikupljeno više od 60.000 evra.

Cilj ovih manifestacija jeste humanitarni - gosti donose poklone - školski pribor, odeću, sredstva za higijenu, slatkiše, igračke za decu kojima je potrebna pomoć i sva ta prikupljena sredstva se predaju odabranim institucijama i fizičkim licima za lečenje i poboljšanje kvaliteta života.

Cena ulaznice za predstojeće programe je 1.000 dinara, navodi se u saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Humanitarne akcije studenata za pomoć oboleloj deci

Izvor: Radio 021, 16.Jan.2015, 15:45

Studenti Departmana za geografiju, turizam i hotelijerstvo Prirodno-matematičkog fakulteta pripremaju humanitarne manifestacije za pomoć deci oboleloj od raka i bulozne epidermolize...U okviru projekta "Animacija u turizmu grada Novog Sada", niz akcija održaće se u februaru na Ribarskom ostrvu, a...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.