Strongman titula Austrijancu Šnicelu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Jul.2014, 16:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Strongman titula Austrijancu Šnicelu

Sinoć je u Novim Kozarcima po 12. put organizovano takmičenje za najjačeg čoveka - "Kup Evrope/ Strongman”. Najuspešniji takmičar ovogodišnjeg Kupa bio je Gerald Šnicel iz Austrije, kojem je ovo dugo učešće na takmičenju u Novim Kozarcima.

Po 12. put, Novi Kozarci bili su domaćini tog zanimljivog nadmetanja a za titulu najjačeg borilo se osam takmičara iz Slovenije, Švedske, Austrije, Nemačke, Republike Srpske i Srbije. Srbiju su predstavljali Alen Radošević >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i domaćin iz Novih Kozaraca - Dragan Bogojević.

Organizatori su pripremili šest atraktivnih disciplina koje su bile garant zanimljivog takmičenja i odlične zabave za sve posetioce: vučenje kamiona od 10 tona, nošenje kofera 2 x 140 kilograma 25 metara za 60 sekundi , držanje tereta ispred tela (2 x 25 kilograma) Okretanje gume od 400 kilograma , plus nošenje džakova, raspeće automobila i tzv. Konanov krug.

Iako je bio pozvan, višestruki pobednik Ervin Katona je zbog rasporeda takmičenja i drugih, ranije preuzetih obaveza, ove godine izostao. I ove godine, mnogobrojna publika u Novim Kozarcima podržala je manifestaciju Strongman, a takmičenje je imalo i humanitarni karakter, pa će sav prikupljeni prihod biti uplaćen za pomoć poplavljenim područjima.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.