Streljaštvo: Reprezentativci najbolji u Novom Sadu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Jun.2019, 19:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Streljaštvo: Reprezentativci najbolji u Novom Sadu

Naši najbolji strelci nakon uspešnog nastupa na Svetskom kupu u Minhenu, na turniru Kupa Srbije još jednom su potvrdili da u dobroj formi dočekuju nastup na Evropskim igrama u Minsku.

Na kup takmičenju održanom na strelištu novosadske streljačke družine, reprezentativci su ponovo imali najbolje rezultate.

U trostavu malokalibarskom puškom slavila je reprezentativka Partizana, Andrea Arsović. Ona je na ubedljiv način došla do pobede, ispred bivše reprezentativke >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Lidije Mihajlović i državne rekorderke, Sanje Vukašinović.

Rekorder Srbije u disciplini trostav, Milenko Sebić, bio je najbolji na drugom turniru Kupa, pokazavši da se uspešno oporavlja od povrede ruke. Drugi je bio Lazar Kovačević, a treći Stevan Jovanović.

U takmičenju pištoljem, drugu pobedu u Kupu, upisala je Aleksandra Ristović.

Naša streljačka reprezentacija u najjačem sastavu nastupiće na Evropskim igrama u Minsku na kojima će se deliti i po jedna olimpijska kvota, u svakoj disciplini.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.