Stipendije Švedskog instituta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Jan.2016, 07:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stipendije Švedskog instituta

Švedski institut, preko Ambasade Republike Srbije u Stokholmu i Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, uputio je poziv za prijavu zainteresovanih kandidata i kandidatkinja za dodelu stipendija za akademsku 2016/2017. godinu.

Pravo prijave imaju studenti i istraživači iz Srbije i zemalja Zapadnog Balkana, i to u oblastima demokratije, ljudskih prava i rodne ravnopravnosti, ekonomije i menadžmenta, zaštite životne sredine, evropskih studija, prava i socijalnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i političkih studija.

Informacije o programima, stipendijama, uslovima i rokovima prijave za master studije mogu se pronaći ovde.

Informacije o programima, stipendijama, uslovima i rokovima prijave za deo doktorskog ili postdoktorskog istraživanja mogu se pronaći ovde.

Zainteresovani kandidati detaljnije informacije o programu stipendija mogu dobiti i putem mejla irov@si.se, od Irine Ovčnikove.

Cilj programa stipendija Švedskog insituta je stvaranje jačin veza u državama Zapadnog Balkana i Evropske unije, kroz promociju demokratskog, ekonomskog i društvenog razvoja, navodi se u saopštenju Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.