Stigli prvi posetioci Egzitovog kampa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Jul.2016, 18:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stigli prvi posetioci Egzitovog kampa

Do početka Egzit festivala ostala su još dva dana. Danas su otvorene kapije Egzitovog kampa, koji je i ove godine smešten na omiljenom novosadskom kupalištu.

Kamp je jutros bio potpuno spreman za prve posetioce koji su stigli iz regiona. Kamperi još uvek zauzimaju svoja mesta, tako će biti do četvrtka kada počinje festival.

Organizatori Egzita najavili su da je interesovanje za ovogodišnji festival izuzetno kako u zemljama regiona, tako i u Evropi i u svetu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Za oko 30 odsto je veće nego prethodnih godina. Tome u prilog ide i podatak da su iz Egzita zaustavili prodaju karata za ekspoziture van naše zemlje.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.