Stefanović obišao 72. brigadu za specijalne operacije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Nov.2020, 17:22

Stefanović obišao 72. brigadu za specijalne operacije

Ministar odbrane Nebojša Stefanović obišao je danas pripadnike 72. brigade za specijalne operacije u kasarni "Rastko Nemanjić" u Pančevu.

Stefanović je izjavio da nema većeg ponosa i časti za jednog vojnika nego da služi u tako elitnoj jedinici i istakao da je zajednički cilj pomoći u opremanju te jedinice kako bi pripadnici imali najbolje uslove za obuku, trening i uvežbavanje svojih veština.

Tokom današnjeg obilaska Stefanoviću je prikazan deo sposobnosti >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << pripadnika 72. brigade za specijalne operacije, taktičko-tehnički zbor vojne opreme, obuka u borenju, gađanje u streljani, dejstvo protiv terorista u urbanoj i ruralnoj sredini.

Prikazana je i obuka u veranju, poligon za hladno oružje i vežba sa bojnim minsko eksplozivnim sredstvima, kao i savlađivanje poligona diverzantskih prepreka, saopštilo je danas resorno ministarstvo.

Stefanović je obišao i Spomen sobu 72. brigade za specijalne operacije i istakao da se uvek mora poštovati žrtva 24 pripadnika te jedinice koji su dali svoje živote kada je otadžbina to tražila od njih.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZAJEDNIČKO IM JE IME I PREZIME! Ministar Stefanović upoznao starijeg vodnika prve klase u kasarni "Rastko Nemanjić"

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Nov.2020

Ministar odbrane Nebojša Stefanović upoznao je danas, tokom obilaska 72. brigade za specijalne operacije u kasarni "Rastko Nemanjić" u Pančevu, starijeg vodnika prve klase Nebojšu Stefanovića...On je danas sa ostalim kolegama dočekao ministra ispred jednog od objekata koje je obišao u krugu kasrne....

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.