Stefanović: Tvrdnje Marinike Tepić o NBS deo prljave kampanje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Jan.2020, 13:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović: Tvrdnje Marinike Tepić o NBS deo prljave kampanje

Tvrdnje potpredsednice SSP- a Marinike Tepić da je Narodna banka Srbije omogućila Slobodanu Tešiću da posluje, u trgovini oružjem, mimo zakona, predstavlja deo prljave kampanje i deo neke sledeće laži, izjavio je danas ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.

Upitan da prokomentariše to što Tepić juče na konferenciji za novinare nije spominjala da je fabrika koka nosilja kod Šida postala fabrika marihuane, a da je optužila guvernerku Jorgovanku Tabaković >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << da je umešana u ilegalnu prodaju oružja, Stefanović je kazao da je to još jedno plasiranje lažnih vesti, koje se dešava na svakodnevnom nivou.

"Svaka informacija koju plasiraju se svodi na lažnu vest, a svakoga dana treba da zaspu medije i građane Srbije sa gomilom laži", kazao je Stefanović novinarima u Beogradu nakon predaje nove opreme Upravi kriminalističke policije.

Dodao je da novim lažima pravdaju i to što su poveli novinare na farmu koka nosilja, gde je utvrđeno da fabrika koja se tamo nalazi ne proizvodi marihuanu, jer je, naveo je, reč o fabrici koja postoji 40 godina i "postojala je sve vreme i kada su oni bili na vlasti".

"Ista je situacija i za Jorgovanku Tabaković. To je još samo jedan deo prljave kampanje i samo još jedan deo neke sledeće laži", naveo je Stefanović.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Stefanović:Tvrdnje Marinike Tepić o NBS deo prljave kampanje

Izvor: RTS, 22.Jan.2020

Tvrdnje potpredsednice Stranke slobode i pravde Marinike Tepić da je Narodna banka Srbije omogućila Slobodanu Tešiću da posluje u trgovini oružjem, mimo zakona, predstavlja deo prljave kampanje i deo neke sledeće laži, rekao je ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.