Stari problemi Nove Detelinare

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Jan.2018, 20:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stari problemi Nove Detelinare

Iako Nova Detelinara, u svom nazivu sadrži reč "nova", pojedine ulice u tom novosadskom naselju nemaju trotoare, parking mesta, ni rešen sistem odvođenja atmosferske vode. Sa tim problemima, naravno, najteže se nose upravo pešaci.

Iako kiša nije padala ovih dana, bare u Kopernikovoj ulici tu su da svedoče o padavinama iz protekle nedelje. Žitelji te, ali i okolnih ulica, kao akrobate preskaču vodu u pokušaju da sačuvaju čiste i suve cipele.

Za uređenje sistema >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << odvođenja atmosferskih padavina zaduženo je Javno komunalno preduzeće "Vodovod i kanalizacija", a po nalogu Gradske uprave za zemljište i investicije. Kako su nam u tom preduzeću rekli, u bloku oivičenom ulicama Kopernikovom, Janka Čmelika, i Dr Svetislava Kasapinovića prethodne godine rekonstruisali su kanalizacionu mrežu, što je delimično rešilo problem odvođenja atmosferskih padavina. Međutim, problem u potpunosti nije rešen, a da bi bio, potrebno je da se u tim ulicama izgrade slivnici.

U JKP "Vodovod i kanalizacija" su nam rekli da im je za izgradnju slivnika potreban nalog Gradske uprave za zemljište i investicije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.