Stara Pazova i Žabalj u projektu RTV Na dva mora

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Jul.2016, 18:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stara Pazova i Žabalj u projektu RTV "Na dva mora"

Kroz emisiju "Na dva mora", koju će od 13. jula do 16. avgusta realizovati Radio-televizija Vojvodine i Televizija "Budva", biće predstavljeni kulturni i turistički potencijali vojvođanskih mesta. Projektu su se danas pridružili Stara Pazova i Žabalj.

Već je dogovorena saradnja sa Zrenjaninom, Irigom, Novim Bečejom i Adom, a u planu je sa Suboticom i Sremskim Karlovcima.

"Opština Stara Pazova ima mnogo toga da pokaže. Pratili ste i dosad naš rad, ali ovim projektom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << nadam se da ćemo intenzivirati našu saradnju. Imamo stvarno dosta toga da pokažemo, od manifestacija, kulturno-istorijskog nasleđa i dosta projekata na teritoriji opštine Stara Pazova koji zavređuju pažnju. Nadam se da će ovaj projekat to da prezentuje na najbolji mogući način", kaže Dragana Zorić Stanojković, direktorka Turističke organizacije Opštine Stara Pazova.



Projektu se pridružila i opština Žabalj.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.