Stara Pazova: Za deceniju izgrađeno više od 2.000 objekata

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Feb.2018, 13:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stara Pazova: Za deceniju izgrađeno više od 2.000 objekata

U proteklih deset godina na teritoriji opštine Stara Pazova izgrađeno je preko 2.000 poslovnih i infrastrukturnih objekata. Da je teritorija ove sremske opštine atraktivna za poslovanje kako domaćih tako i stranih investitora potvrđuje oko pedesetak poslovnih objekata koji niknu tokom godine.

Prva građevinska dozvola u ovoj godini izdata je 5. januara, a tokom prvog meseca 3 investitora dobili su dozvolu za gradnju na teritoriji opštine. Tokom ove godine zasigurno će se >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << graditi dva skladišna prostora u Staroj i Novoj Pazovi, dok će proizvodni pogon fabrike sladoleda koja posluje u istočnoj radnoj zoni u Staroj Pazovi biti proširen, što omogućava i zapošljavanje novih radnika.

Stara Pazova je jedna od retkih opština koja ima urađene urbanističke planove za svih 9 naselja izuzimajući Novu Pazovu za koju se zbog blizine batajničkog aerodroma čeka izrada plana generalne regulacije.

U poslednjih pet godina na teritoriji ove sremske opštine svoja postrojenja izgradile su neke od najuspšenijih svetskih i domaćih kompanija, a sa ciljem da se zadovolje potrebe postojećih i potencijalnih investitora opštinsko rukovodstvo radi na tome da opremljenost sve 4 industrijske zone bude znatno unapređena.

U poslednjih deset godina izgrađeno je 2.255 poslovnih i infrastrukturnih objekata. Najviše poslovnih jedinica izgrađeno je 2015. godine, a najviše se gradilo prošle godine kada je započela ili još uvek traje gradnja 318 objekata.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.