Stara Pazova: Za crkve i verska udruženja 10 miliona dinara

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Jul.2018, 08:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stara Pazova: Za crkve i verska udruženja 10 miliona dinara

Do utorka 7. avgusta raspisan je javni konkurs za dodelu sredstava crkvama i verskim zajednicama koje se nalaze na teritoriji staropazovačke opštine ili sprovode programe od značaja za ovu opštinu.

U ovom krugu izdvojena su sredstva u iznosu od 10 miliona dinara koja će biti utrošena za izgradnju ili obnova crkava i verskih objekata, investiciono i tekuće održavanje, obnovu ikona, verskih i sakralnih predmeta, finansiranje događaja i projekata bitnih za versku zajednicu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << kao i dobrotvorne i humanitarne aktivnosti, izdavačku i naučnu delatnost i slično.

Takođe, do 7. avgusta otvoren je drugi javni konkurs za dodelu sredstava organizacijama i udruženjima za sprovođenje programa od javnog interesa na teritoriji opštine Stara Pazova.

U ovom krugu opredeljena su sredstva u iznosu od oko 6 miliona 350 hiljada dinara u oblasti zaštite životne sredine, socijalne zaštite, turizma i ostalih oblasti. Detaljnije informacije mogu se dobiti na zavničnom sajtu opštine Stara Pazova www.starapazova.rs u odeljku "Javni pozivi i konkursi".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.