Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 20.Mar.2024, 22:45

Stara Pazova: Poziv za dodelu besplatnih dečijih autosedišta

STARA PAZOVA – Savet za bezbednost saobraćaja opštine Stara Pazova, u skladu sa Programom korišćenja sredstava za finansiranje unapređenja bezbednosti saobraćaja na putevima na području opštine Stara Pazova, raspisuje Javni poziv za podnošenje zahteva za dodelu besplatnih dečijih auto sedišta za decu rođenu u periodu april – decembar 2023. godine. Pozivaju se roditelji sa teritorije […]
Vest Stara Pazova: Poziv za dodelu besplatnih dečijih autosedišta objavljena je na sajtu Vojvodina uživo....

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Povezane vesti

Javni poziv za finansiranje unapređenja bezbednosti saobraćaja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Mar.2024, 11:34

Agencija za bezbednost saobraćaja (ABS) raspisala je, u skladu sa nacionalnim godišnjim planom unapređenja bezbednosti saobraćaja na putevima, prvi javni poziv za finansiranje unapređenja bezbednosti saobraćaja na putevima u 2024. godini.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.