Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 21.Apr.2023, 18:50

Šta Novosađani misle o predlogu uvođenja poreza za pse: Ko je voljan da plati i šta će ovo doneti kućnim ljubimcima? (FOTO/VIDEO/ANKETA)

NOVI SAD – Prethodne nedelje javnost je uzburkala informacija koja je stigla iz Kinološkog saveza Srbije, a tiče se uvođenja poreza na pse. Šta Novosađani misle o tome i šta su sve spremni da urade za svoje kućne ljubimce pitali su ih reporteri portala NS Uživo. -Ko voli pse taj će ih i udomljavati, o […]
Vest Šta Novosađani misle o predlogu uvođenja poreza za pse: Ko je voljan da plati i šta će ovo doneti kućnim ljubimcima? (FOTO/VIDEO/ANKETA) objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.