Srpski rep mjuzikl Loša kopija života u KC Novi Sad

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Feb.2015, 18:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpski rep mjuzikl Loša kopija života u KC Novi Sad

Rep mjuzkl "Loša kopija života" muzičara Skaja Viklera, dramske autorke Milene Depolo i reditelja Boška Đorđevića biće premijerno izveden 20. februara u Kulturnom centru Novi Sad.

Performans uključuje koreografiju Svetozara Krstića i Nebojše Gromilića uz sedam igrača na sceni i glumačku postavu. Ansambl predvode Milorad Kapor, Tanja Pjevac, Ervin Hadžimurtezić i Marko Vasiljević.

Rep mjuzikl je način izražavanja mlade, hip-hop generacije koja ne prihvata >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << pravila današnjeg života i popularnosti na način koji je u Srbiji dominantan, navodi se u najavi.

Svakodnevnica nekad nije toliko sumorna dok joj se ne pogleda u oči. Kada u borbi sa olako usvojenim sistemom vrednosti pognemo glavu u znak predaje, na scenu stupa mlada generacija koja je spremna da ide "glavom kroz zid" samo da bi promenila današnjicu koju sa gorčinom naziva "Loša kopija života".

Prvi rep mjuzikl na našim prostorima govori upravo o njima, generaciji koja u sebi nosi bunt i novu energiju nošenu snažnim bitovima rep muzike, energiju svojstvenu onima koji ne pristaju na kompromise već od života traže ono što zaslužuju.

"Loša kopija života" biće prikazana u Kulturnom centru Novi Sad i 21. februara, a zatim će biti na redovnom repertoaru, dok se beogradska premijera planira za početak aprila.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.