Srpske strelkinje bronzane u Splitu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Nov.2014, 20:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpske strelkinje bronzane u Splitu

Ženska reprezentacija Srbije u streljaštvu osvojila je danas treće mesto na međunarodnom turniru u Splitu u disciplini vazdušna puška. Tim Srbije predvodila je Andrea Arsović, sa juniorkama Tatjanom Banjac i Sanjom Vukašinović, koje su sa 1.227,6 poena završile na trećoj poziciji.

Na takmičenju u kom je učestvovalo 40 takmičarki iz Srbije, Hrvatske, Češke, Crne Gore, Mađarske, Bosne i Italije, Andrea je imala najbolji pojedinačni rezultat od 414, 7 upucanih krugova.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
"Zadovoljna sam rezultatom, s obzirom da smo direktno sa finala Svetskog kupa u Azerbejdžanu produžili na turnir u Splitu. Jesam umorna, ali nema predaje, sutra je novo takmičenje za pojedinačnu konkurenciju.Pojedinačno sam imala najbolji rezultat od svih takmičarki, što mi je posebno bitno na startu nove sezone", izjavila je Arsović.

Na "Salona DC Open" turniru, prvo mesto osvojila je ekipa Lokomotive iz Rijeke sa 1234,4krugova, a drugu poziciju zauzeo je tim Dalmacija cement iz Solinasa 1229,1krugova.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Andrea Arsović sa juniorkama predvodila Srbiju do postolja

Izvor: Blic, 01.Nov.2014

Naša reprezentativka u streljaštvu, Andrea Arsović, osvojila je treće mesto ekipno na međunarodnom turniru u Solinu, „Salona DC Open“, u disciplini vazdušna puška...U reprezentaciji Srbije, pored Andree, nastupile su dve mlade juniorke, Tatjana Banjac i Sanja Vukašinović, i sa ukupno 1227,6...

Nastavak na Blic...

Arsovićeva i Srbija treće u Solunu

Izvor: B92, 02.Nov.2014, 00:35

Srpska reprezentativka u streljaštvu, Andrea Arsović, osvojila je treće mesto ekipno na turniru u Solinu, „Salona DC Open“, u disciplini vazdušna puška...U reprezentaciji Srbije, pored Andree su nastupile dve mlade juniorke, Tatjana Banjac i Sanja Vukašinović, i sa ukupno 1227,6 poena završile...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.