Srpska lista: Trajković moli Albance za podršku protiv Srba i Srbije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Okt.2019, 08:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpska lista: Trajković moli Albance za podršku protiv Srba i Srbije

Srpska lista kritikovala je u saopštenju za javnost Radu Trajković zbog na predizbornog spota albanskom jeziku, koji se, kako navode, nastavlja dvogodišnja kampanja "blaćenja" Srpske liste.

U saopštenju objašnjavaju da se u spotu "koalicija Rade Trajković i Đilasa" obraća Albancima i moli ih za podršku u borbi protiv srpskog naroda i države Srbije.

"Srpska lista i srpska javnost očekuju odgovore Rade Trajković, da li je stid što se cerekala pored Kušnera >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << kada su novinari istraživali trgovinu organima otetih Srba? Da li oseća grižu savesti jer je stan na Savskom vencu kupila parama otetih od socijalno ugroženih Srba? Kada će svetu reći zašto je likovala kada je Oliver Ivanović bio u pritvoru, koga je pred svedocima nazivala zločincem", navodi se u saopštenju i poručuje da ce SL nastaviti da bude barjak koji okuplja Srbe na Kosmetu i bori se za njihova prava.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.