Sremska Mitrovica smanjila budžet za četvrtinu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Okt.2008, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sremska Mitrovica smanjila budžet za četvrtinu

SREMSKA MITROVICA - Budžet Sremske Mitrovice rebalansom je smanjen gotovo za četvrtinu, a odbornici Gradske skupštine su doneli i odluku da se više ne zadužuju kako bi pokrivali troškove.

Prvobitno utvrdenom projekcijom je bilo planirano da bužet za ovu godinu iznosi nešto više od dve milijarde, ali je rebalansom utvrđeno da neće biti veći od 1,6 milijardi dinara, što je smanjenje od čak 22,68 odsto.

I nakon rebalansa, najveći deo budžeta biće namenjen >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << finasiranju projekata iz nadležnosti Direkcije za izgradnju grada i subvencije javnim preduzećima.

Gradska skupština je ocenila da se više ne bi trebalo zaduzivati kod komercijalnih banaka, kada su u pitanju budžetski prihodi i rashodi, a planirani infrastrukturni projekti će se realizovati u saradnji s Pokrajinskim fondom za kapitalna ulaganja.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.