Sremska Mitrovica: Turistički aranžmani za medicinare

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Maj.2021, 12:22

Sremska Mitrovica: Turistički aranžmani za medicinare

Posle petodnevnog odmora u Soko Banji, na koji su otišli u organizaciji lokalne samouprave i Kazneno-popravnog zavoda, zdravstveni radnici su se vratili u Sremsku Mitrovicu.

Oni koji su bili na prvim linijama borbe sa korona virusom vratili su se sa zasluženog odmora, a predstavnici Sremske Mitrovice najavili su nove besplatne aranžmane za zdravstvene radnike.

S obzirom na to da je vakcinacija na teritoriji Sremske Mitrovice još uvek u toku, medicinari iz tima za >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << imunizaciju besplatno putovanje mogu očekivati u septembru.

Kako pandemija kovida 19 jenjava, do juna meseca planom su predviđene još četiri grupe medicinskog osoblja koje će otići na zasluženi odmor.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.