Sremska Mitrovica: Smotra oldtajmera

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Sep.2017, 12:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sremska Mitrovica: Smotra oldtajmera

Smotra oldtajmera, automobila i motocikala, održava se danas u Sremskoj Mitrovici po 15. put u organizaciji ovdašnjeg Auto moto kluba "Veteran Sremac".

Ove godine, na centralnom gradskom trgu, Mitrovčanima je predstavljeno pedesetak automobila i motocikala iz naše i okolnih država, od kojih su pojedini iz sredine prošlog veka.

Nakon smotre na glavnom mitrovačkom gradskom trgu, skup će biti završen posetom Hipodromu kraj KP Zavoda gde će vlasnici oldtajmera moći >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << da vide defile konja lipicanera i fijakera.

AMK "Veteran Sremac" osnova je 2002. godine i punopravni je član Srpskog Saveza za istorijska vozila (SSIV), a preko njega i član Međunarodne federacije za istorijska vozila FIVA – FIVA (Fédération Internationale des Véhicules Anciens).

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.