Sremska Mitrovica: Muškarac i žena osumnjičeni da su pokrali vozača kamiona

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Maj.2021, 10:54

Sremska Mitrovica: Muškarac i žena osumnjičeni da su pokrali vozača kamiona

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici priveli su sinoć muškarca i ženu starosti 30 godina neposredno nakon što su, kako se sumnja, od dvadesetosmogodišnjeg vozača kamiona ukrali novčanik sa 600 evra.

Potom su pobegli automobilom „fijat“, a policija ih je ubrzo pronašla.

Zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo krađa, protiv osumnjičenih biće podneta krivična prijava nadležnom tužilaštvu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

UKRALI NOVČANIK SA 600 EVRA, PA SE DALI U BEG Opljačkali vozača kamiona, ali ih je policija brzo pronašla

Izvor: Blic, 06.Maj.2021

Policija u Sremskoj Mitrovici privela je muškarca i ženu stare 30 godina, neposredno nakon što su od 28-godišnjeg vozača kamiona ukrali novčanik sa 600 evra, saopštila je danas ta Policijska uprava.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.