Sredinom septembra počinje sa radom Dino park u Novom Sadu

Izvor: Blic, 17.Avg.2015, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sredinom septembra počinje sa radom Dino park u Novom Sadu

Radovi na uređenju lokacije za Dino park, počeli su na poljani pored Spensa. Park će se prostirati na 1,8 hektara, a iz „Gradskog zelenila“ koje rukovodi projektom nadaju se će biti u mogućnosti da ga otvore već sredinom septembra.

U parku će biti postavljeno ukupno 20 replika dinosaurusa, od kojih će 15 biti pokretno, a osim replika biće zasađena i stabla.

Podsetimo, prvobitna lokacija za park trebala je da bude u Železničkom parku, ali je nakon višednevnog protesta građana ona promenjena.

Najavljenu cenu ulaznica od 200 dinara moraće da odobri Gradsko veće.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi Sad dobija Dino park 15. septembra

Izvor: Radio 021, 17.Avg.2015

Iza bazena na Spensu danas su počeli radovi na uređenju prostora gde bi 15. septembra trebalo da proradi Dino park...U Gradsko zelenilu kažu za 021.rs da bi, ukoliko ne bude nepredviđenih problema, radovi na površini od 1,8 hektara trebali da budu brzo gotovi...Portparol preduzeća Ivan Nožinić...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.