Srećnica RTV1 u 20.05

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Nov.2021, 06:20

Srećnica RTV1 u 20.05

Nakon što se rastala od muža nasilnika koji želi da joj oduzme osmogodišnju ćerku Barbaru, Fortunata vodi užurban život, u potrazi za srećom. Ona je frizerka, koja pokušava da ostvari svoj san- da ima sopstveni salon. Fortunatin san deli i njen najbolji prijatelj, Čikano, dobrodušni tatu majstor koji se bori sa bipolarnim poremećajem, ali i sa zavisnošću od narkotika.

Zbog problematičnog ponašanja podstaknutog razvodom roditelja, Barbaru šalju kod dečijeg psihologa. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Doktoru, kod koga devojčica dolazi, veoma se svidi Fortunata, pa je poziva na romantični vikend.

Barbara ostane kod Čikana, ali nestašna devojčica padne sa prozora i povredi se. Iako njena povreda nije teška, to je dovoljan razlog da Fortunatin muž uspe u nameri da joj oduzme ćerku. Da li će Fortunata, čije ime na italijanskom znači "srećna“, uspeti da reši svoje probleme i pronađe sreću?

Žanr: drama

Režija: Serđo Kastelito (Sergio Castellitto)

Scenario: Margaret Macantini (Margaret Mazzantini)

Glavne uloge: Džasmin Trinka (Jasmine Trinca), Stefano Akorsi (Stefano Accorsi), Alesandro Borgi (Alessandro Borghi), Edoardo Peše (Edoardo Pesce)

Godina proizvodnje: 2017.

Zemlje proizvodnje: Italija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.