Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Feb.2013, 15:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Španović: Bezbednosna situacija u Vojvodini je stabilna

NOVI SAD -

Predsednik Odbora za bezbednost Skupštine Vojvodine Miroslav Španović izjavio je danas Tanjugu da je bezbednosna situacija u pokrajini stabilna, a da će biti preduzete preventivne mere kako se ne bi dešavali incidenti, kakvih je bilo proteklih dana u nekim vojvođanskim mestima.

Španović je rekao da se trenutno ispituju događaji koji su se do sada desili u Temerinu i ocenio da se oni svode na kontakte, odnosno na tuču "ljudi koji su bili pod uticajem >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << alkohola i koji su se sretali".

Napominjući da se ne može tvrditi da je bilo nekog drugog povoda za te incidente, jer taj skupštinski odbor još nema podatke od policije i istražnih organa, Španović je istakao da za "bilo koji drugi povod" nema potvrde ni među građanima u mestima u kojima su se dogodili incidenti.

Navodeći da građani "tvrde da nema ništa", on je dodao da su ipak preduzete odgovarajuće mere i od internih skupštinskih organa, i da će uskoro biti održan zajednički sastanak odbora pokrajinske skupštine za bezbednost i za međunacionalne odnose.

Preduzimaće se potrebne mere i ubuduće i "delovati preventivno da nam se više ne bi ni takvi događaji dešavali", naglasio je Španović.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Pastor: Atmosfera linča koja podseća na devedesete

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Feb.2013, 11:02

NOVI SAD -..Predsednik Skupštine Vojvodine Ištvan Pastor izjavio je danas da pojedina zbivanja u Srbiji "strahovito podsećaju" na atmosferu linča koja je karakterisala društvo u devedesetim godinama prošlog veka..."Govorimo o ratnom periodu, čiji nanos je bila tadašnja opšta atmosfera. Sada...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.