Sombor: Žena stradala u požaru

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Nov.2018, 11:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sombor: Žena stradala u požaru

U Somboru se jutros rano desio se požar u kome je jedna ženska osoba izgubila život. Požar se desio u kamp prikolici u kojoj je živela stradala žena.

Vatrogasci su na teren izašli odmah po dojavi da gori prikolica na jednom placu u Beogradskoj ulici, ali su na mestu požara već zatekli ugljenisano telo žene.

Prema rečima komšija stradala žena bila je socijalni slučaj i na ovaj plac doselila se nedavno, a kamp prikolica u kojoj je živela kupljena je uz pomoć >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ljudi koji su pomogli da dobije krov nad glavom.

"Vatrogasci su stigli brzo. Izašla su dva vatrogasna vozila. Nisu mogli ništa zato što je plastika i sve je brzo planulo. Ona je palila sveću i baš je komšija bio i rekao joj da ne pali sveću, ali ona nije slušala, tako da mi pretpostavljamo da je uzrok požara sveća", kaže Dragana Ristić, očevidac požara.

Telo stradale žene je poslato jutros na odbukciju. Šta je uzrok požara znaće se nakon okončanja istrage.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.