Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 29.Feb.2024, 14:53

Sofić: Za infrastrukturno opremanje industrijskih zona u Rumi i Temerinu – 180,8 miliona dinara

VOJVODINA – Pokrajinski sekretar za regionalni razvoj, međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu Aleksandar Sofić uručio je danas u Pokrajinskoj vladi ugovore o sufinansiranju investicionih projekata u industrijsko-poslovnim zonama predstavnicima opština Ruma i Temerin. Ukupna vrednost investicija iznosi 180,8 miliona dinara, a Pokrajinska vlada opredelila je 143 miliona, dok će ostale troškove snositi opštine. Resorni sekretar […]
Vest Sofić: Za infrastrukturno opremanje industrijskih zona u Rumi i Temerinu – 180,8 miliona dinara objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Povezane vesti

Za infrastrukturno opremanje industrijskih zona u Rumi i Temerinu – 180,8 miliona dinara

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Feb.2024

Pokrajinski sekretar za regionalni razvoj, međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu Aleksandar Sofić uručio je danas u Pokrajinskoj vladi ugovore o sufinansiranju investicionih projekata u industrijsko-poslovnim zonama predstavnicima opština Ruma i Temerin.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.