Sneg se otopio i otkrio rupe na putevima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Jan.2019, 18:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sneg se otopio i otkrio rupe na putevima

Zbog velike količine snega koja je pala i soli koja je bačena zbog klizavice na putu, rupa na putevima, prema rečima pešaka i vozača, ima u svim delovima grada. Najviše udarnih rupa, nastalih zbog dotrajalosti asfalta i nedostatka novca da se on redovno sanira, ima u najprometnijim ulicama, ali i na prilazima gradu, kažu u Javnom komunalnom preduzeću "Put".

“Što se tiče u samom gradu, udarnih rupa ima na Futoškom putu, mislim, sve ono što dugi niz godina nije rađeno, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << nije ulagano u to. Zaista se krpi na sve strane, kad dođe proleće, kad bude topla proizvodnja asfalta, trenutno se radi sa hladnim asfaltom i to je sve privremeno. U Jovana Subotića radimo najviše, pošto je to najugroženija ulica trenutno u centru grada, ostale saobraćajnice će se tretirati sve u skladu sa nalozima Gradske uprave za inspekciju i Gradske uprave za građevinsko zemljište i investicije”, rekao je Gojko Etinski iz JKP “Put”.

Trenutno se rupe krpe privremenim asfaltom koji se koristi dok je zima, a od marta nas očekuju standardni radovi na saobraćajnicama, koji bi trebalo trajno da reše probleme sa rupama. U međuvremenu, vozačima se savetuje da brzinu kretanja automobila prilagode propisima, kao i da naročito izbegavaju delove puta sa puno vode, jer je veća verovatnoća da su na tom mestu i rupe.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.