Smenjen načelnik policije u Novom Sadu?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Sep.2014, 18:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Smenjen načelnik policije u Novom Sadu?

Načelnik novosadske policije Stevan Krstić, koji je ovu dužnost obavljao nepunih godinu dana, smenjen je sa te funkcije, preneli su lokalni mediji. Inače, Stevan Krstić danas nije želeo da komentariše spekulacije o njegovoj smeni. On je u kratkom razgovoru za RTV samo rekao da takvo rešenje nije dobio. 

Kako se navodi, Krstića je sa mesta načelnika smenio ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, a smenjen je i načelnik Odeljenja za suzbijanje kriminaliteta >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Mladen Korica.

Iz MUP još nije dato zvanično saopštenje povodom kadrovskih promena u Novom Sadu.

Krstić je pre funkcije načelnika četiri godine u vodio novosadsku policiju kao vršilac dužnosti, a kako se dodaje, ne zna se zbog čega je smenjen.

Lokalni mediji prenose i da će novi načelnik novosadske policije, navodno, biti Siniša Radaković iz Beograda, koji je do sada obavljao funkciju komandira Policijske stanice Vračar.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Novi Sad: Smenjen načelnik policije

Izvor: B92, 04.Sep.2014

Načelnik novosadske policije Stevan Krstić, koji je ovu dužnost obavljao nepunih godinu dana, smenjen je s te funkcije, preneli su lokalni mediji...Novi načelnik novosadske policije biće Siniša Radaković iz Beograda, koji je do sada obavljao funkciju komandira Policijske stanice Vračar...Kako...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.