Izvor: Magyar Szó, 20.Sep.2011, 18:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Smenjen direktor RTV Panon

Skupština osnivača Fonda Panonija usvojila je na subotnjoj sednici inicijativu upravnog odbora ovog fonda i smenila direktora RTV Panon Rudolfa Mihoka. Na čelu RTV Panon će ubuduće kao vršilac dužnosti direktora biti Ištvan Bodžoni – potvrdio je za „Mađar so“ Ferenc Žoldoš, predstavnik Nacionalnog saveta Mađara u skupštini osnivača Fonda Panonija.

Nastavak na Magyar Szó...






Povezane vesti

Smena u RTV Panon: Pro i kontra

Izvor: Magyar Szó, 21.Sep.2011, 15:28

Povodom smenjivanja Rudolfa Mihoka sa funkcije direktora RTV Panon, o čemu je odluku donela skupština osnivača Fonda Panonija na subotnjoj sednici, član te skupštine i predsednik Nacionalnog saveta Mađara Tamaš Korhec izjavio je da je razlog za taj potez u odlukama bivšeg direktora RTV Panon...

Nastavak na Magyar Szó...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Magyar Szó. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Magyar Szó. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.