Sloga i Odžaci u finalu područnog Kupa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Okt.2014, 19:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sloga i Odžaci u finalu područnog Kupa

U finalu Kupa na teritoriji Područnog fudbalskog saveza Sombor sastaće se vodeći timovi Područne i Bačke lige, čonopljanska Sloga i OFK Odžaci iz Odžaka, odlučeno je danas na žrebanju.

Utakmica ćer biti odigrana naredne srede, 5. novembra sa početkom u 14 časova , na igralištu u u Čonoplji .

 Do finala PFSS Kupa Odžačani su stigli ubedljivom pobedom protiv Terekveša od 4:1, dok su Čonopljanci prošli bez borbe, pošto se sivački Polet nije pojavio na meč u Čonoplji.

Ni jedan od finalista do sada nije igrao u ovoj fazi takmičenja.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Kup PFS Sombor: Terekveš očekivano poražen, u finalu Sloga i Odžaci

Izvor: 025info.rs, 31.Okt.2014, 00:16

U finalnom meču kupa Područnog fudbalskog saveza Sombor, koji je na programu u sredu 5. novembra sa početkom u 14 sati, snage će odmeriti Sloga iz Čonoplje i OFK Odžaci...U polufinalnim mečevima Odžačani su pobedili najprijatnije iznenađenje dosadašnjeg toka prvenstva Područne lige, ekipu...

Nastavak na 025info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.