Sledi glazura forme za predstojeću sezonu u Arkus ligi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Avg.2022, 16:24

Sledi glazura forme za predstojeću sezonu u Arkus ligi

Rukometašice novosadske Vojvodine završile su u Novom Sadu prvu fazu priprema za predstojeću Superligašku sezonu nakon koje je usledila prva provera u Inđiji protiv sadašnjih prvakinja naše zemlje, rukometašica Železničara. Domaći tim je u veoma rezultatski dinamičnoj i borbenoj utakmici bio bolji sa 34:28.

"Prikazili smo veoma dobru i kvalitetnu igru, posebno ako uzmemo u obzir činjenicu da su devojke umorne, jer su završile napornu fazu uvek teških bazičnih priprema. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Devojke su prvu fazu priprema odlično odradile i optimista sam pred nastavak priprema u sklopu kojih ćemo odigrati više pripremnih utakmica među kojima su i dueli sa Kikindom, Jagodinom a u planu je učešće i na međunarodnom turniru u Srarajevu“, najavio je predstojeću fazu priprema trener Ženskog rukometnog kluba Vojvodina Radovan Rovčanin.

Ove sezone naša ženska Super liga će imati dotatnu težinu jer će je na kraju takmičenja napustiti četiri ekipe.

"Ova godina će posebno biti izazovna jer četiri ekipe ispadaju iz lige. Ipak, verujem da ne treba da brinemo jer po kvalitetu pripadamo timovima iz sredine prvenstvene tabele, ali ako nam se ukaže prilika napašćemo i koji plasman više. Generalno, ove sezone planiramo da takmičarski pogon kluba postavimo na zdrave temelje, a nakon nje ćemo imati mnogo više ambicije na domaćoj i međunarodnoj sceni“, poručuje strateg Novosađanki, Radovan Rovčanin.

I ove sezone okosnicu prvog tima će činiti devojke iz sopstvene škole rukometa koje će predvoditi mlade i talentovane reprezentativke Srbije, Lana Mijailović i Nataša Ćetković, učesnice proteklih Mediteranskih igara u Alžiru. U planu su i neka pojačanja do početka takmičarske sezone koja je zakazana za 10. i 11. septembar.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.