Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 10.Jul.2023, 08:54

Skupština danas počinje raspravu o razrešenju Baste

BEOGRAD – Poslanici Skupštine Srbije počeće danas raspravu o Predlogu za razrešenje ministra privrede Radeta Baste. Predlog za razrešenje ministra privrede u skupštinsku proceduru je uputila premijerka Ana Brnabić na inicijativu Jedinstvene Srbije (JS) i Socijalističke partije Srbije koji su Bastu i predložili za člana Vlade. U zahtevu Jedinstvene Srbije koji je upućen premijerki se […]
Vest Skupština danas počinje raspravu o razrešenju Baste objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VLADA OSTAJE BEZ MINISTRA? Skupština danas počinje raspravu o razrešenju Baste

Izvor: Blic, 10.Jul.2023

Poslanici Skupštine Srbije počeće danas raspravu o Predlogu za razrešenje ministra privrede Radeta Baste.

Nastavak na Blic...

Poslanici završili rad, rasprava o razrešenju Baste nastavlja se sutra

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Jul.2023

Poslanici vladajuće koalicije najavili su danas da će podržati razrešenje ministra privrede Radeta Baste koje je predložila predsednica Vlade Ana Brnabić, ocenjujući da u vladi mora postojati jedinstvo kada je reč o državnoj i nacionalnoj politici.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.