Skup oldtajmera u Novom Sadu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Avg.2014, 18:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skup oldtajmera u Novom Sadu

U pitanju nije bilo kakav skup, već 20. jubilarni skup starovremenskih vozila u organizaciji novosadskog AMK "Veteran".

Skup se održava na relaciji Novi Sad – Inđija. Povorka je jutros obišla fabriku auto delova u Inđiji, posetili su i Sremske Karlovce, a pre nekoliko minuta vozila istorijske vrednosti stigla su i do Novog Sada. Svi zainteresovani mogu večeras do 19.45 doći da pogledaju vozila koja nemaju prilike da vide svakog dana.

Večeras će biti i dodela >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << prvog dela nagrada. U pitanju su 15 pehara koji čekaju vlasnike, njalepšeg, najbolje restauriranog, najstarijeg vozila i mnogih drugih.

Skup traje do sutra, kada će posetioci oko 11 časova moći da vide i oldtajmere u akciji. Najavljen je i ispit spretnosti. Reč je o poligunu koji će biti postavljen ispred Big centra, a koji starovremenska voila moraju da pređu za najkraće vreme, Takođe su spremljene i nagrade za najbrže.

Očekuje se dolazak 80 vozila iz zemlje ali i inostranstva, a najavlile su se su posade iz susedne Mađarske, BiH, Hrvatske, ali i Slovenije, Italije i Slovačke.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Skup oldtajmera ovog vikenda u Novom Sadu

Izvor: Radio 021, 31.Avg.2014, 10:00

Vlasnici i ljubitelji oldtajmera iz regiona i Evrope okupili su se po 20. put u Novom Sadu, a juče i danas predstavljaju svoja vozila ispred tržnog centra BIG...Organizator skupa je JU AMK "Veteran" iz Novog Sada, čiji predsednik Milija Stankov kaže za "Dnevnik" da ove godine učestvuje oko 90 vozila,...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.