Signal iz nove zgrade RTV -a 25.novembra, za opremanje 570,8 miliona dinara

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Jul.2019, 14:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Signal iz nove zgrade RTV -a 25.novembra, za opremanje 570,8 miliona dinara

Prvi signal iz nove zgrade Radio televizije Vojvodine biće pušten 25. novembra ove godine, najavili su pokrajinski sekretar za kulturu, javno informisanje i odnose s verskim zajednicama Dragana Milošević i generalni direktor RTV-a dr Miodrag Koprivica, nakon današnjeg potpisivanja ugovora u Pokrajinskoj vladi o tehničko - tehnološkom opremanju vrednim 570 miliona i 800 hiljada dinara.

Od postavljanja kamena temeljca do završenih radova na novoj zgradi Javnog medijskog servisa >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Radio - televizije Vojvodine prošlo je dve godine, podsetila je sekretar Milošević i dodala da je dvadeset godina za nama od rušenja njene zgrade tokom NATO bombardovanja i zato je danas značajan trenutak, jer sa potpisivanjem ovog ugovora obezbeđena su sredstva za njeno kompletno tehničko tehnološko opremanje.

"Savremena oprema za sva studija jeste ujedno i dokaz jedinstvenih stavova Republičke i Pokrajinske vlade", rekla je Miloševićeva i istakla da se zajedničkim dogovorom stiglo i do cilja, savesno i odgovorno, koji je na korist svih građana, a to je nova zgrada javnog medijskog servisa sa savremenom opremom.

Veliku zahvalnost u svoje ime i u ime zaposlenih u Radio televiziji Vojvodine istakao je direktor dr Koprivica, istakavši doslednost u finansiranju ovog velikog projekta, jedinstvenog u Evropi da se na temeljima stare zgrade zajedničkim ulaganjima svih nivoa vlasti izgradi kapitalan objekat vredan 45 miliona evra.

Sa ovim sredstvima, objasnio je on, biće kupljena najsavremenija oprema za studio na srpskom jeziku i još 15 studija, koji će emitovati program na jezicima nacionalnih manjina.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Prvi signal iz nove zgrade RTV-a 25. novembra

Izvor: RTS, 03.Jul.2019

Prvi signal iz nove zgrade Radio-televizije Vojvodine očekuje se da bude pušten 25. novembra, najavili su pokrajinski sekretar za kulturu, javno informisanje i odnose s verskim zajednicama Dragana Milošević i generalni direktor RTV-a Miodrag Koprivica, posle potpisivanja ugovora o tehničko...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.