Šidska kobasicijada po 26. put (AUDIO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Feb.2023, 16:20

Šidska kobasicijada po 26. put (AUDIO)

Tradicionalna manifestacija "Šidska kobasicijada" biće organizovana 26. put jedanaestog februara u Sali Slovačkog doma, rečeno je na promociji manifestacije u informativnom cetru TOV-a. Kobasicijada će okupiti brojne izlagače iz Srbije i regiona, a raduju se i gostima iz Novog Sada. 

Šidska kobasicijada okupi i brojne goste. Svake godine bude nekoliko hiljada posetilaca na manifestaciji koja se organizuje kako bi se sačuvala tradicija proizvodnje sremske kobasice. Izlagači >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << dolaze iz Šida i drugih gradova Srema kao i iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine, kaže predsednik Udruženja "Sremska svinjokolja i kobasicijada" Stanislav Đierman.

Iz godine u godinu na kobascijadi se radi na inovacijama kada je reč o programu. Novina je ove godine da izlagači mogu učestvovati u ocenjivanju kvaliteta kobasice zajedno sa članovima komisije dodaje Đerman i ističe da na manifestaciju dolaze i mladi izlagači.

Nakon glavnog dela Šidske kobasicijade, jedanaestog februara biće organizovan i zabavni program uz večeru za sve učesnike manifestacije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.