Šid: Akcija pronalaženja ilegalnih migranata

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Apr.2017, 13:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šid: Akcija pronalaženja ilegalnih migranata

Noćas je sprovedena policijska akcija pronalaženja i izmeštanja ilegalnih migranata koji borave na području šidske opštine. Deo ilegalnih migranata pronađen je u blizini napuštenog objekta kod Železničke stanice u Šidu, u Batrovcima i u Vašici.

Na području šidske opštine sprovedena je još jedna opsežna akcija pronalaženja ilegalnih migranata koji su otkriveni na području obližnjih sela Vašice i Batrovaca i u blizini železničke stanice u Šidu.

Građani, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << iako saosećaju sa situacijom u kojoj su se migranti našli, smatraju da je bezbednost najvažnija.

U akciji koja je počela noćas i trajala do ranih jutarnjih sati pronađeno je oko stotinak ilegalnih migranata.

Migranti koji su pronađeni nisu bili u prihvatnim centrima već su na području Opštine Šid boravili ilegalno.

Dva autobusa sa oko sto ilegalnih migranata po završetku policijske procedure otišla su za Preševo.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.