Šestogodišnja devojčica povređena u nezgodi na Detelinari

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Maj.2021, 15:39

Šestogodišnja devojčica povređena u nezgodi na Detelinari

Devojčica stara 6 godina povređena je juče u večernjim časovima u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila na Detelinari kod okretnice autobusa broj 5.

Do nezgode je došlo kada je na devojčicu, koja se kretala kao pešak, naleteo automobil. Prema rečima portparola Hitne pomoći doktora Zorana Krulja, njihova ekipa je izašla na teren oko 19.22h. Devojčica je zbrinuta na licu mesta, a potom je prevezena na odeljenje hirurgije Dečje bolnice.

Kako nezvanično saznajemo devojčica je zadobila teške telesne povrede. Policija je obavilla uviđaj na licu mesta, a istraga o ovoj saobraćajnoj nezgodi je u toku.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.