Šesnaesti novosadski jazz festival

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Nov.2014, 16:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šesnaesti novosadski jazz festival

Tradicionalni novosadski džez festival, šesnaesti po redu, biće održan od 13. do 15. novembra u Srpskom narodnom pozorištu. Kako se moglo čuti na prvoj konferenciji za novinare povodom Festivala, program će biti veoma bogat.

Kako je najavila izvršna producentkinja Festivala Vesna Kaćanski, svake od tri večeri publika će moći da vidi nastupe svetskih zvezda. Prve večeri to će biti koncert legendarnih Kenija Barona i Dejvida Holanda, druge večeri orkestra “Matt Bianco” >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << a treće večeri nastup Steve Swallow quintet.

Uz glavni koncertni program posetioci će imati prilike da uživaju i u bogatom pratećem programu, promocijama knjiga, izložbama fotografija i slika, muzičkim radionicama i predavanjima.

“Ovogodišnji novosadski džez festival trajaće tri dana. U glavnom koncertnom programu nastupiće devet ansambala. Ove godine pokušali smo da dovedemo različite muzičare, tačnije izvođače koji nisu nastupali na drugim festivalima. Na Festivalu će se publici, uz pomenute svetske zvezde, predstaviti i muzičari iz Novog Sada i mnogobrojna poznata evropska imena” izjavila je Vesna Kaćanski.

Pojedinačne ulaznice koštaće 800, a komplet za sve tri večeri 2.000 dinara. Ulaznice će se prodavati na blagajni Srpskog narodnog pozorišta od 5. novembra, od 11 do 20 časova.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.