Sertić: Budžet kao nova vizija Srbije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Dec.2014, 23:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sertić: Budžet kao nova vizija Srbije

Ministar privrede Srbije Željko Sertić ocenio je večeras da je predlog budžeta, koji je danas usvojila Vlada, metafora promena, nove vizije Srbije, koja će definisati potpunosti drugačiji put.

"Napravljen je veliki potez usvajanjem budžeta. Onog momenta kada poslanici u skupštini izglasaju predlog budžeta, počinje trka za bolju Srbiju. Sve što smo radili prethodnih meseci je dobra priprema, ali trka za bolju Sbriju tek predstoji", istakao je on večeras na dodeli godišnjih >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << nagrada Srpske asocijacije menadžera (SAM).

Sertić je kazao da Ministarstvo privrede pred sobom ima puno ozbiljnih problema, i rešavanje obaveza prošlosti.

Privatizacija preko 500 preduzeća, promena koncepcije rata javnih preduzeća su, prema njegovim rečima, ti izazovi koji predstoje i koji će se rešavati.

Sertić je izrazio uverenje da će tih obaveza biti sve manje.

Poslovnim ljudima on je poručio da svetla budućnosti Srbije, pripada kreativnim, inovativnim, snažnim, dalekovidim ljudima, kao što su oni.

On se na kratko osvrnuo i na Samit Kine i Centralne i istočne Evrope, rekavši da je to velika stvar, za državu, pre svega ekonomski.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.