Serija Ivkova slava na RTV

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Sep.2017, 11:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Serija "Ivkova slava" na RTV

Od ponedeljka, 4 septembra, Radio-televizija Vojvodine počinje sa emitovanjem serije "Ivkova slava", sa početkom od 17:20 časova.

Ivko je ugledni niški zanatlija. Za koji dan će njegova slava, Đurđevdan. Tog jutra vrata njegove kuće se širom otvaraju zvanim i nezvanim.

Ceo dan dočekuje, bogato poslužuje i ispraća desetine uglednih gostiju. Predveče, kad on i njegova Paraskeva padnu s nogu, stižu, kako je to red, njegovi nerazdvojni prijatelji - Kalča, poznati >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << lovac, u čije lovačke fantazije niko ne veruje, Kurjak, nazvan po enormnom apetitu, i Smuk, koji može beskrajno da pije, a da ostane na nogama.

Tu je i jedan momak o kome niko ništa ne zna. To je Svetislav, putujući glumac, koji je došao nezvan, sve idući za lepom Mariolom, koja pomaže domaćici. Ta četiri čoveka zasednu u kuću jednu noć, pa sutra, kad dolaze gosti ranga vladike, predsednika opštine i visokih vojnih lica, pređu u dvorište i tu sebi organizuju slavlje koje pred očima celog grada traje čitav taj dan, sledeću noć, pa i ceo treći dan. Trećeg dana Ivko je prinuđen da od predsednika opštine zatraži zaštitu...

Mini-serija Ivkova slava na programu Radio-televizije Vojvodine prikazivaće se počev od ponedeljka 4. septembra u 17.20 na TV1.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Lutkomendija" ponovo na RTV

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Sep.2017

Jedinstveni televizijski format mapetšouovskog formata - "Lutkomendija", koji je osamdesetih godina prošlog veka bila prepoznatljiv proizvod Televizije Novi Sad, ponovo se vraća na male ekrane. Radio-televizija Vojvodine kreće sa ponovnim emitovanjem ove kultne serije od ponedeljka, 4. septembra,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.