Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Okt.2023, 14:09

"Serbia Fashion Week" u znaku sjaja različitosti kreativnih izraza i velikog broja poznatih ličnosti

U Master centru Novosadskog sajma, "Serbia Fashion Week" je još jednom pružio nezaboravnu veče punu raznovrsnih modnih izraza, istakavši lepotu različitosti i kreativnih inspiracija. Program 22. izdanja Serbia Fashion Week-a nastavlja se večeras revijama domaćih i inostranih dizajnera gde publiku očekuju nove kolekcije koje uz raskoš ideja i inspiracije slave kreativnost. Treće veče 22. izdanja ovog prestižnog događaja obeležila je prisustvovanjem talentovanih dizajnera ne samo iz Srbije, već i iz Slovenije, Bosne i Hercegovine, Italije, Ujedinjenih Arapskih Emirata, i Holandije. Pista "Serbia Fashion Week"-a pretvorila se u zadivljujuću mešavinu modnih struja, prikazujući kreacije koje su crpele inspiraciju iz najrazličitijih segmenata života i sveta koji nas okružuje. Gledali smo modne komade koji pripadaju alternativnom pravcu, kao i one koji su odišli duhom etno motiva, a toalete visoke mode blistali su na pisti odražavajući jedinstveni umetnički izraz. Za to što su manekenke blistale na pisti u zanosnim kreacijama, doprinos je dao tim šminkera, profesionalaca Instituta za estetiku i kozmetologiju La Prestige.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Serbia Fashion Week: Treće veče prošlo u znaku sjaja različitosti kreativnih izraza i velikog broja poznatih ličnosti

Izvor: Danas, 16.Okt.2023

U Master centru Novosadskog sajma, "Serbia Fashion Week" je još jednom pružio nezaboravnu veče punu raznovrsnih modnih izraza, istakavši lepotu različitosti i kreativnih inspiracija. Treća veče 22. izdanja ovog prestižnog događaja obeležila je prisustvovanjem talentovanih dizajnera ne samo...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.