Senta dobila odobrenje Ministarstva rudarstva i energetike da raspiše konkurs za potencijalne izvođače radova

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Maj.2022, 13:35

Senta dobila odobrenje Ministarstva rudarstva i energetike da raspiše konkurs za potencijalne izvođače radova

Opština Senta dobila je odobrenje Ministarstva rudarstva i energetike da raspiše konkurs za potencijalne izvođače radova, koji će biti otvoren do prvog juna, u okviru ovogodišnjeg Programa energetske efikasnosti.

Lokalna samouprava i resorno Ministarstvo za realizovanje ovog projekta izdvajaju ukupno pet miliona četristo hiljada dinara.

Polovinu daje Opština, isto toliko obezbeđuje Ministarstvo, kako bi se Senćanima omogućilo da rekonstruišu stambene objekte, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u skladu sa principima energetske efikasnosti.

Konkurs za građane biće raspisan u drugoj polovini juna. Oni koji ispune kriterijume za dobijanje sredstava namenjenih zameni stolarije, kotlova, kao i za izolaciju zidova i nabavku solarnih kolektora, dobiće pedeset odsto novca od Opštine i Republike.

Drugu polovinu finansiraće iz sopstvenih izvora, izjavio je za RTV Vojvodine predsednik Opštine Senta Rudolf Cegledi.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.