Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 19.Okt.2023, 23:49

Šef misije OEBS o pravima manjina: Srbija jedna od najbolje organizovanih država u Evropi

VRŠAC – Šef misije OEBS u Srbiji, Jan Bratu, posetio je predstavnike Nacionalnog saveta rumunske nacionalne manjine. Na sastanku održanom u Vršcu, delegaciju OEBS dočekali su predsednik Nacionalnog Saveta dr Valentin Ardeljan, potpredsednici dr Trajan Kačina, Marinel Mendrea i Jasmina Glišić, predsednik Izvršnog odbora Daniel Magdu i predstavnici NIU „Libertatea“ na čelu sa direktorkom Marijanom […]
Vest Šef misije OEBS o pravima manjina: Srbija jedna od najbolje organizovanih država u Evropi objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Povezane vesti

Bratu: Predlozi medijskih zakona bez sumnje su korak napred

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Okt.2023, 15:45

Šef misije OEBS-a u Srbiji, Jan Bratu, izrazio je zahvalnost predsednici Vlade Ani Brnabić na njenom aktivnom učešću i dobrom pristupu na sastanku sa medijskim i novinarskim udruženjima, održanom u utorak i ocenio da su predlozi medijskih zakona, koje je vlada Srbije danas usvojila, korak napred.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.