Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 14.Jun.2023, 12:25

Sednica Skupštine Srbije odložena za sutra zbog nedostatka kvoruma

BEOGRAD – Predsednik Skupštine Srbije Vladimir Orlić odložio je sednicu parlamenta na kojoj treba da se raspravlja o predlogu za glasanje o nepoverenju ministru unutrašnjih poslova Bratislavu Gašiću zbog nedostatka kvoruma za sutra u 10:00 časova. Orlić je prethodno, takođe zbog nedostatka kvoruma, odložio raspravu za sat vremena, kada je bilo prisutno 74 poslanika, odnosno […]
Vest Sednica Skupštine Srbije odložena za sutra zbog nedostatka kvoruma objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sednica skupštine odložena za sutra, došlo samo 78 poslanika

Izvor: NoviMagazin.rs, 14.Jun.2023

Predsednik Skupštine Srbije Vladimir Orlić odložio je sednicu za sutra, jer ni posle pauze nije bilo prisutno 84 narodna poslanika, koliko je po poslovniku mininum da bi se vodila rasprava.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Brnabić:Neću predložiti smenu Gašića, može da se ide na izbore

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Jun.2023, 11:02

"Neću predložiti smenu ministra munutrašnjih poslova Bratislava Gašića, on nema nikakvu ličnu odgvornost za tragedije koje su se dogodile, radio je ozbiljno i odgovorno, policija postupala efikasno i brzo nakon zločina", izjavila je premijerka Ana Brnabić danas u Skupštini Srbije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.