Satima čekali telefon za dinar

Izvor: Blic, 20.Okt.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Satima čekali telefon za dinar

Kolona pred vratima, gužve u prostorijama, prodavci koji trče na sve strane i ljudi koji na kolenima popunjavaju ugovore mogli su da se vide juče ispred prodajnog mesta mobilnog operater „Vip" u Zmaj Jovinoj ulici.

Ovaj mobilni operater prvi put je ponudio 11 modela mobilnih telefona za samo jedan dinar ukoliko se uz njega kupi jedan od njihova četiri postpejd paketa. Neki modeli su rasprodati odmah po otvaranju prodavnice, a do kraja dana su ostale samo dve vrste telefona.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
- Čekao sam sat vremena u redu i nisam uspeo da kupim telefon koji sam želeo. Ponude su povoljne, pa se nadam da će ponovo dobiti telefone koji su danas rasprodati. Isplati se čekati - kaže Marko Blašković.

Dragana Roter, zaposlena u „Vipu", kaže da će već danas stići nova isporuka mobilnih telefona i da će svi modeli redovno biti dopremani u Novi Sad sve dok traju zalihe.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.