Saslušanja lica koja su prekršila meru samoizolacije putem skajpa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Mar.2020, 11:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saslušanja lica koja su prekršila meru samoizolacije putem skajpa

Ministarstvo pravde uputilo je dopis sudovima koji će voditi postupke protiv lica koja su prekršila mere samoizolacije da ta suđenja organizuju putem video linka, u cilju zaštite kako zaposlenih, tako i lica protiv kojih se vodi postupak.

Ministarstvo je sudove obavestilo da je potrebno da njihovo informatičko osoblje obezbedi neophodne uslove kako bi se omogućilo vođenje postupka protiv lica koja su prekršila meru samoizolacije.

To podrazumeva da sudovi imaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << instalirane računare sa kamerom i mikrofonom i na njima program "Skype".

Zbog kršenja mera samoizolacije u pritvoru se nalazi 108 osoba.

Uprava za izvršenje krivičnih sankcija Ministarstva pravde obezbedila je tri posebna objekta u okviru Uprave u kojima su smeštena lica koja prekrše mere samoizolacije i oni se nalaze u Vršcu, Požarevcu i Pirotu.

U Vršcu su trenutno 44 osobe, u Požarevcu 43, a u Pirotu 21.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ministarstvo pravde: Suđenja preko video linka za lica koja su prekršila mere samoizolacije

Izvor: Danas, 26.Mar.2020

Ministarstvo pravde saopštilo je danas da je uputilo dopis sudovima koji će voditi postupke protiv lica koja su prekršila mere samoizoilacije da ta suđenja organizuju putem video linka, u cilju zaštite kako zaposlenih, tako i lica protiv kojih se vodi postupak.

Nastavak na Danas...

Suđenja okrivljenima za kršenje samoizolacije putem skajpa

Izvor: Večernje novosti, 26.Mar.2020

Ministarstvo pravde Srbije uputilo je dopis sudovima koji će voditi postupke protiv lica koja su prekršila mere samoizolacije da ta suđenja organizuju putem video linka Ministarstvo pravde Srbije uputilo je dopis sudovima koji će voditi postupke protiv lica koja su prekršila...

Nastavak na Večernje novosti...

Preko Skajpa: Ako prekršite samoizolaciju, čeka vas neobično suđenje

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Mar.2020

Ministarstvo pravde uputilo je dopis sudovima koji će voditi postupke protiv osoba koje su prekršile mere samoizoilacije da ta suđenja organizuju preko video-linka radi zaštite zaposlenih i lica protiv kojih se vodi postupak, saopšteno je iz tog Ministarstva...Ministarstvo je sudove obavestilo da...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.