Saobraćaj umeren, produženo radno vreme graničnog prelaza između Mađarske i Srbije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Avg.2021, 06:46

Saobraćaj umeren, produženo radno vreme graničnog prelaza između Mađarske i Srbije

Zbog letnjih gužvi, produženo je radno vreme graničnog prelaza između Mađarske i Srbije Bački Vinogradi – Ašothalom.

Kako je saopštila Policija Mađarske, ovaj prelaz će od danas do kraja avgusta raditi od 7 do 22 sata.

Ostali granični prelazi između dve zemlje radiće nepromenjeno. Horgoš i Kelebija 0-24, a manji alternativni prelazi od 7 do 19 časova.

Velike vrućine mogu uticati na koncentraciju pa se savetuje da se na duža putovanja krene >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ujutru ili kasnije popodne.

Prema informacijama Uprave granične policije, dobijenim u 05.15 časova, putnička vozila se na izlasku iz zemlje zadržavaju na graničnom prelazu Gostun 50 minuta, a na Špiljanima 45 minuta.

Nema zadržavanja teretnih vozila.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

AMSS: Saobraćaj umeren, kraća čekanja na Gostunu i Špiljanima

Izvor: B92, 09.Avg.2021

Posle vikenda koji je obeležen gužvama na graničnim prelazima ali i pojačanim saobraćajem, na putevima u našoj zemlji u ovom trenutku je situacija povoljnija.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.