Saobraćaj umeren, bez zastoja i prekida

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Jan.2019, 09:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saobraćaj umeren, bez zastoja i prekida

Saobraćaj se na putevima u Srbiji van većih gradova odvija umerenim intenzitetom, bez zastoja i prekida, a vozače očekuje pretežno vedro vreme, bez padavina, saopštio je večeras Auto-moto savez Srbije.

Veći priliv vozila u večernjim satima očekuje se na prilaznim putevima većih gradskih sredina, pa se vozačima savetuje da ukoliko naiđu na usporenu vožnju imaju više strpljenja i tolerancije.

Na auto-putevima kao i na putevima prvog prioriteta u nižim predelima >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << kolovoz je vlažan, dok na putevima u planinskim predelima treba računati na sneg na kolovozu visine do 5 cm, zbog čega se i pored dobrih zimskih guma preporučuje upotrebu lanaca.

Prema poslednjim informacijama dobijenih od Javnog preduzeća "Putevi Srbije" na naplatnim stanicama nema zadržavanja.

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije, na našim putničkim terminalima nema dužih zadržavanja.

Teretna motorna vozila na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu iz zemlje čekaju četiri sata, na prelazu Šid tri sata, na Horgošu 90 minuta, a na Kelebiji oko 60 minuta.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.